به گزارش صدای بورس، سهراب سهرابی، مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: طرح نهضت احیای نان کامل در کشور آغاز شده و نانواییهای کشور از آرد کامل برای پخت نان استفاده می کنند.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی افزود: استفاده از آرد کامل برای جلوگیری از بیماریهای دیابت، چربی مضر بدن، مشکلات دستگاه گوارشی و غیره بسیار مفید است.
سهرابی اضافه کرد: در کمیسیون اصل ۹۰ سال گذشته تصویب شد که استاندارد ۱۰۳ گندم اصلاح و اجرایی شود مفاد این استاندارد ناکید می کند که میزان سبوسگیری گندم کاهش یابد؛ علاوه بر آن با ایجاد حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل در ۳۱ استان کشور در آینده نزدیک نانواییهای کشور به طور کامل به سمت تولید نان کامل سوق می یابند.
به گفته این مسئول به ۱۰۰ کارخانه از ۴۵۰ کارخانه کشور مجوز داده شده آرد کامل تولید میکنند و استانهای مرکزی، قم و اصفهان در این زمینه پیش رو هستند.
در نانواییهای این استان نان تافتون ۷۰ گرمی با آرد کامل به قیمت ۱۲۰۰ تومان عرضه میشد.
نظر شما